UHAPŠENA TROČLANA BANDA: Kraljevačka policija rasvetlila seriju krađa

G. ĆIROVIĆ

24. 11. 2023. u 21:30

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu rasvetlili su seriju krađa počinjenih na području ovog grada uhapsivši Kraljevčanku M.V.(23) osumnjičenu za tri krivična dela teška krađa i dva krivična dela teška krađa u pokušaju.

УХАПШЕНА ТРОЧЛАНА БАНДА: Краљевачка полиција расветлила серију крађа

G.Šljivić

Istom krivičnom prijavom obuhvaćeni su i L.K.(30) i M.T.(29), takođe iz Kraljeva, koji su uhapšeni krajem prethodnog meseca zbog teške krađe na području Kruševca.

Kako se sumnja, M.V. je od avgusta do oktobra ove godine, u više navrata odvozila osumnjičene L.K. i M.T. blizu porodičnih kuća koje su potom, koristeći odsustvo vlasnika, njih dvojica obijali podesnim alatom i nakon toga krali novac i nakit.

Osumnjičeni su tom prilikom ukrali više od 7.000 evra i zlatni nakit, a M.V. je nakon izvršenja krivičnih dela dolazila po njih.

M.V. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo