NISMO NAMESTILI MEČ! Iz Leskovca jasni i glasni posle optužbi iz UEFA

Novosti online

15. 05. 2024. u 19:33

FUDBALSKI Dubočica iz Leskovca oglasio se saopštenjem za javnost povodom pokretanja postupka i prijave oficira za integritet Fudbalskog saveza Srbije o nameštenoj utakmici sa ekipom Mladost GAT Novi Sad (0:1), koja je odigrana 2. maja u Leskovcu. Fudbalski savez Srbije je pokrenuo disciplinski postupak protiv oba kluba kako bi sa organima UEFA utvrdili da li je međusobni meč u okviru 33. kola Prve lige Srbije bio namešten.

НИСМО НАМЕСТИЛИ МЕЧ! Из Лесковца јасни и гласни после оптужби из УЕФА

FOTO: A. Ilić

Iz Dubočice tvrde da nisu učestvovalu ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imaju valjane materijalne dokaze, sa kojima će se braniti i čistog obraza izaći iz svega.

- Zahtevamo od eksperata iz FSS da detaljno pregledaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji - navode u Dubočici.

Kako dalje kažu, ovaj klub se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede sedam standardnih igrača), a kad na to dodaju parne kartone deševalo se da na utakmici izađu bez osam ili devet standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), "što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plej-aut zonu i gole borbe za opstanak".

- Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve. Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba - zaključuje se u saopštenju Dubočice.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!