ZA BROJNE TERAPIJE: Akcija "Humanitarni ponedeljak" 20. maja na novosadskom Štrandu ponovo za Mihajla Dubravca

Lj.P.

17. 05. 2024. u 15:00

AKCIJA "Humanitarni ponedeljak" na novosadskom Štrandu, u ponedeljak, 20. maja ponovo će biti namenjena Mihajlu Dubravcu, jer je u prošlonedeljnoj, 13. maja prikupljeno 22.270 dinara.

ЗА БРОЈНЕ ТЕРАПИЈЕ: Акција Хуманитарни понедељак 20. маја на новосадском Штранду поново за Михајла Дубравца

FOTO: Zelenilo

S obzirom na to da je prikupljen  iznos manji od 60.000 dinara,  Pravilnikom o uslovima i načinu sporovođenja akcije, zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedenjljka, pa će se ponoviti 20. maja.

 Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Mihajlo ima 17 godina i boluje od autizma. Za njegovo bolje svakodnevno funkcionisanje potrebne su mu brojne terapije, fizioterapeuta, logopeda, banjskog lečenja, hiperbarične komore. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za neophodne terapije fizioterapeuta, logopeda, suplemente kao i kondicione treninge koji su neophodni.

Iz Zelenila obaveštavaju  sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!