KO ĆE SE PRIDRUŽITI BOKI? Kolo-Kolo i Deportivo Pereira igraju odlučujući meč grupne faze Kopa Libertadores

O. M.

29. 06. 2023. u 18:34 >> 18:34

GRUPNA faza Kupa Libertadores završava se u noći između četvrtka i petka, a u jednom od mečeva koji odlučuju putnike u nokaut-fazu sastaju se Kolo Kolo i Deportivo Pereira.

КО ЋЕ СЕ ПРИДРУЖИТИ БОКИ?  Коло-Коло и Депортиво Переира играју одлучујући меч групне фазе Копа Либертадорес

Foto: Profimedia

 Utakmica će biti odigrana na stadionu Monumental David Arelano u Santjagu de Čileu.

Kolo-Kolo ulazi u meč posle minimalnog poraza od Boke Juniors. Tim trijumfom, argentinski gigant je obezbedio plasman u drugu rundu i ostavio čilenaskom i kolumbijskom predstavniku da u direktnom duelu odluče ko će biti drugi putnik u osminu finala.

Bio je to četvrti uzastopni meč bez pobede za Kolo-Kolo u svim takmičenjima, ali je u međuvremenu "večni šampiona" u prijateljskom susretu savladao Deportivo Kali sa 5:4 i prekinuo taj crni niz.

Kolo Kolo je ostvario samo jednu pobedu u poslednjih devet utakmica Kopa Libertadores. Prošle sezone su "beli" posle dve pobede na startu stali pa su morali da se zadovolje prolazom u  šesnaestinu finala Kopa sudamerikane. Tamo bi mogli da završe i ove godine, a linije isključeno ni da ispadnu iz međunarodnoih takmičenja pošto im samo pobeda garantuje mesto među prva tri.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!