NADMORSKA VISINA ČINI SVOJE: Probuđeni Brazilci gostuju na stadionu ''Ernando Siles''

V.M.

01. 08. 2023. u 15:19 >> 15:19

VEČERAS od dva sata posle ponoći Bolivar će dočekati Atletiko Paranense u prvoj utakmici osmine finala Kopa libertadoresa.

НАДМОРСКА ВИСИНА ЧИНИ СВОЈЕ: Пробуђени Бразилци гостују на стадиону Ернандо Силес

Foto Profimedia

Domaći tim je dosta dobro odigrao u prvoj fazi takmičenja zauzevši drugo mesto u grupi ''C''. Mogao je i do prvog mesta, ali je u poslednjem kolu ubedljivo poražen od Palmeirasa, te se zadovoljio drugom pozicijom.

Bolivar se ove sezone fokusirao na Kopa libertadores, pa zbog toga ''pate'' igre u domaćem šampionatu. Akutelni prvak Bolivije je pre par dana remizirao sa Orijenteom (1:1) i nakon 20 odigranih kola zaostaje sedam bodova za vodećim Strongestom.

Sa druge strane, Atletiko je živnuo nakon promene trenera. Ekipu je početkom meseca napustio slavni Luis Felipe Skolari, a za sada ga je veoma dobro odmenio malo poznati Vesli Karvaljo.

Od kada je on preuzeo kormilo, ''crveno-crni'' su ostvarili dve pobede nad Baijom i Vaskom (po 2:0), a uz to su pre par dana u goleadi podelili bodove sa Kruzeirom (3:3).

Što se tiče samog Kopa libertadoresa, Paranense je zauzeo prvo mesto u grupi ''G'' sa 13 osvojenih bodova.

Poznato je da je nadomorska visina u Boliviji velika prednost za domaće timove jer je gostima jako teško da se naviknu na nju, a mi verujemo da će ona pomoći Bolivaru da večeras pred svojim navijačima dođe do pozitivnog rezultata.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića