JOKIĆ PROTIV REDOVNE MUŠTERIJE: Srbin tradicionalno dominira protiv trostrukog osvajača nagrade za najboljeg defanzivca lige

V.M.

10. 04. 2024. u 13:00

NAJBOLjI košarkaš današnjice će večeras imati novi obračun sa Rudijem Goberom kada se budu sastali Minesota i Denver (4.00).

ЈОКИЋ ПРОТИВ РЕДОВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Србин традиционално доминира против троструког освајача награде за најбољег дефанзивца лиге

FOTO: Tanjug/AP

Nikola Jokić dominira NBA ligom ove godine i sigurno korača ka svojoj trećoj MVP nagradi regularnog dela sezone. Ubedljivo je najbolji košarkaš sveta, a danas će to ponovo imati priliku da pokaže protiv Rudija Gobera.

Iako je jedan od najkvalitetnijih defanzivaca u ligi, Francuz nikada nema odgovor i Jokić redovno postiže veliki broj poena kada se sastanu Denver i Minesota ili Juta, dok je Gober još branio boje Džezera.

Pravi primer toga videli smo u prošlogodišnjem plej-ofu kada su se sastali u prvoj rundi, Nagetsi su rutinski slavili sa 4:1 u seriji u kojoj je Srbin bio ubedljivo najbolji pojedinac na terenu.

Ove sezone Jokić takođe pruža sjajne partije protiv Timbervulvsa i na tri odigrana meča sa njima redom je ubacivao 25, 34 i 32 poena.

Večerašnji susret nosi veliki značaj jer se ovi timovi bore za prvo mesto na Zapadu, trenutno ga dele sa po 55 ostvarenih pobeda i ne treba trošiti reči koliko je večerašnji susret bitan za oba tima.

Očekujemo novu sjajnu partiju najboljeg košarkaša današnjice koji bitne mečeve igra na visokom nivou i očekujemo da prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: +27,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića