SJAJNO FINALE SE U IGRA U ITALIJI: Ko će odneti bitnu pobedu u trećem meču?

V.M.

25. 04. 2024. u 11:13

U trećoj utakmici finala italijanske odbojkaške Superlige, Peruđa će u ''Pala Bartonu'' ugostiti Moncu (18.00).

СЈАЈНО ФИНАЛЕ СЕ У ИГРА У ИТАЛИЈИ: Ко ће однети битну победу у трећем мечу?

Foto Profimedia

Za sada gledamo odlično finale i oba tima su upisala po pobedu. Prvi udarac zadala je Peruđa koja je pred svojim navijačima slavila sa 3:1, a nakon toga je imala i prednost od 2:1 u drugom meču, ali Monca je pokazala da nije slučajno došla do finala i na krilima sjajnog Stivena Mara koji je osvojio 28 poena slavila je sa 3:2 i tako izjednačila seriju.

Današnji meč igraće se pred punim tribinama ''Pala Bartona'', što je velika prednost za domaćina koji u svojoj hali ima perfektan skor u plej-ofu, 5-0, mada vredi napomenuti da nijedan meč nije pobedio sa 3:0 u setovima.

Pre ovog finala Peruđa i Monca su se sastajale tri puta ove sezone, dva puta u prvenstvu i jedanput u finalu Superkupa, a svaki meč otišao je u korist Đanelija i družine.

Iako su izabranici Anđela Lorenzetija kvalitetnija ekipa i veliki favorit na ovom duelu, Monca je u dosadašnjem toku finala pokazala da ume i te kako da se nosi sa njima, očekujemo da i danas pruži solidan otpor i verujemo da će zadata granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +178,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!