VUČIĆ O REGIONALNIM PLATFORMAMA ZA RUŠENJE SRBIJE: Ponosan sam kad sam u negativnom kontekstu na njihovim naslovnim stranama

Novosti online

19. 05. 2024. u 10:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je da u Crnoj Gori i Hrvatskoj verovatno najbolje prodaju novine kad njega napadnu na naslovnoj strani.

ВУЧИЋ О РЕГИОНАЛНИМ ПЛАТФОРМАМА ЗА РУШЕЊЕ СРБИЈЕ: Поносан сам кад сам у негативном контексту на њиховим насловним странама

Foto Dragan Milovanović

Vučić je rekao da u tome učestvuju i ljudi iz Srbije koji zdušno pomažu.

- To su te regionalne platforme za rušenje Srbije uvek postojali... "Vijesti", "Monitor", ogorčeni i ogoljeni, opštepoznati antisrpski mediji i ja sam ponosan kad sam u negativnom kontekstu na njihovim naslovnim stranama - rekao je Vučić.

Ističe da je ponosan što se ne meša u unutrašnja pitanja Crne Gore, dok se strani ambasadori tamo pitaju i ko će biti u vladi.

Podsetio je da nije Srbija priznala nezavisnost ničega u Crnoj Gori i nije Srbija narušila teritorijalni integritet Crne Gore, već Crna Gora Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!