FLUMINENSE JE SOLIDNO ZAPOČEO ODBRANU KOPA LIBERTADORESA: Večeras ga očekuje teško gostovanje razigranoj četi Manola Himeneza

V.M.

25. 04. 2024. u 12:01

U trećem kolu Kopa libertadoresa Fluminense će gostovat Sero Portenju. Meč se igra na stadionu ''General Pablo Rohas'' i počinje tačno u ponoć.

ФЛУМИНЕНСЕ ЈЕ СОЛИДНО ЗАПОЧЕО ОДБРАНУ КОПА ЛИБЕРТАДОРЕСА: Вечерас га очекује тешко гостовање разиграној чети Манола Хименеза

FOTO: EPA

Fluminense možda nije imao dobru sezonu u prvenstvu prošle godine, ali je uspeo sve to da ''zamaskira'' osvajanjem najbitnijeg takmičenja u južnomaeričkom fudbalu, Kopa libertadoresa.

Tada je u finalu na dramatičan način savladao Boku juniors posle produžetaka, a heroj pobede bio je Kenedi koji je pobedonosni pogodak postigao u 99. minutu.

Odbranu trona Fluminense je solidno započeo i nakon početnog remija sa Alijanc Limom (1:1), savladao je Kolo Kolo sa 2:1, što mu je trentuno dovoljno za prvo mestu u grupi ''3''.

Ipak, ne ide mu tako dobro u Seriji A u kojoj je pre par dana pobedio Vasko (2:1) i zauzima 11. mesto na tabeli.

Njegov današnji rival Sero Portenjo drži treće mesto u grupi ''3''. Započeo je Kopa libertadores porazom od Kolo Kola, ali ''oporavio'' se trijumfom nad Limom.

Obe te utakmice završene su rezultatom 1:0, tako da je jasno da paragvajski predstavnik igra dosta tvrd fudbal sa malo golova.

Ukoliko gledamo i domaće prvenstvo u kojem je drugi na tabeli, Sero Portenjo dočekuje večerašnji susret u sjajnoj seriji od četiri vezana trijumfa, forma ekipe je na zavidnom nivou, a to prepoznaju i bukmejkeri jer je kvota na domaćina u konstantnom padu (sa 3,40 na 2,90).

Domaći teren je uvek velika prednost u južnoameričkom fudbalu, a mi verujemo da ćemo još jedan primer toga videti večeras na stadionu ''Genera Pablo Rohas''.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)